Junior Developer Gimmersta Wallpaper

Vi söker dig som precis påbörjat din karriär inom systemutveckling i PHP/JS, .NET eller motsvarande och vill fortsätta utvecklas i ett team som bygger e-handelsplattformen för våra varumärken Rebel Walls och Sandberg Wallpaper för global försäljning av egenproducerade tapeter.

Som Junior Developer kommer du delta i utvecklingen av vår internationella e-handelsplattform som bygger på tekniker inom Vue JS, PHP, Laravel, Java och MySQL. 

Vi letar efter dig som älskar systemutveckling där kundens behov är i fokus och där du vill ingå i ett taggat team med både interna och externa utvecklare. 
Är du den vi söker så väntar dig ett glatt gäng, vill lära sig om om systemutveckling och jobba på ett företag som vill revolutionera världen med tapeter genom modern teknik.

Gimmersta Wallpaper AB är ett familjeägt tapetföretag med huvudkontor och produktion i Borås. Företaget erbjuder ett brett sortiment av designtapeter samt möjligheten att skapa egna motiv. Försäljningen sker till 70 länder, online samt via partners genom våra varumärken Rebel Walls, Sandberg Wallpaper och HappyWall. Bolaget omsätter ca 150 mkr och har 50 anställda. För mer information besök gimmersta.com

Är du perfekt för jobbet?
Ansök genom att maila ditt CV och personliga brev till: work.tech@gimmersta.com

Sista ansökningsdag är 2022-09-11 men vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan idag.