Vi skapar platser att längta till 

Gimmersta Wallpaper AB designar, tillverkar och säljer premiumtapeter till konsument och företag över hela världen genom våra varumärken Rebel Walls, Sandberg Wallpaper och Happy Wall. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen som genom innovativ design och teknik förändrar en traditionell bransch. Vi vet att det är våra medarbetare, partners och kunder som tillsammans gör det möjligt att skapa platser att längta till. 

Vi söker: 

Gimmersta Wallpaper AB söker nu en Marketing Automation & Ecommerce Specialist som har talang för och drivs av tillväxt via digital försäljning. Du kommer vara med i vår expansion inom global e-handel. Uppdraget du får hos oss tillsammans med teamet är utveckling av  e-handel, Marketing Automation samt konverteringsoptimering.  

Din personlighet väger tungt och vi värdesätter högt engagemang. Du är en strukturerad och initiativrik person med hög ansvarskänsla.

Du är kommersiell och affärsmässig inom e-handel och drivs starkt av kundbeteenden och kundrelationer. Du är analytisk och tar hjälp av dina kunskaper inom Marketing Automation, site-optimering via verktyg så som Google Analytics, Semrush, mfl. 

Du har utbildning och erfarenhet från liknande roll idag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkra en god kundupplevelse för kunden genom hela köpresan och arbeta konverteringsoptimerande hela vägen. 
  • Ansvara för Marketing Automations för att möta vår kund på ett så relevant och intressant sätt som möjligt för att skapa högt värde för kunden. 
  • Analysera beteendemönster och kunddata för att testa, följa upp för att optimera kommunikation och site. 
  • Vara med och skapa relevant säljstöd för kund i rätt form av kommunikation. 
  • Uppföljning och rapportering av relevanta KPI:er
  • Koordinera, leda och kravställa mot externa byråer och konsulter
  • Dela insikter vidare i organisationen, insikter såsom ex sitebeetenden, sökbeteenden. 

Vi erbjuder ett utmanande, omväxlande och roligt arbete tillsammans med härliga kollegor. Vår organisation är ständigt i rörelse och förnyar de mesta vi tar oss för. Tjänsten är placerad primärt på vårt fina kontor i Borås. 

Ansök nu

Ansök via work.ecom@gimmersta.com. 

Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan

Vid frågor, vänligen kontakta vår Commercial Director, Johanna Jörgner på johanna.jorgner@gimmersta.com